English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  De sărbători alături de copii

De sărbători alături de copiiCHIŞINĂU, Aprilie 13, 2012 – Ministrul Apărării Vitalie Marinuţa, împreună cu militarii din Batalionul de Gardă au oferit vineri, 13 aprilie, cadouri de Paşti copiilor din Centrul de plasament şi reabilitare pentru copiii cu vîrstă fragedă, situat în Chişinău.

În ajunul paştelui, Vitalie Marinuţa, generalul de brigadă Igor Cutie şi militarii Batalionului de Gardă, au adus copiilor cozonaci, dulciuri şi jucării. Ministrul Apărării a afirmat că: „În ajun de sărbătoarea Învierii Domnului, împreună cu militarii Armatei Naţionale a devenit o tradiţie frumoasă şi considerăm că este creştineşte să fim alături de copiii din acest centru de plasament. Am decis să facem o surpriză şi să le aducem un strop de bucurie, iubire şi prietenie. Le doresc linişte în suflet, căldura în inimi şi să aibă parte numai de bine”, a declarat ministrul Apărării.

Maria Ţăruş, directorul Centrului de plasament şi reabilitare pentru copiii cu vîrstă fragedă, a mulţumit militarilor Armatei Naţionale pentru cadouri şi a organizat împreună cu copiii din această instituţie un program artistic cu poezii şi dansuri.

„Iniţiativa militarilor Armatei Naţionale a fost primită cu multă căldură. Toţi copiii merită să se bucure de venirea Paştelui şi le mulţumesc militarilor Armate Naţionale pentru acest gest frumos. Ne-au oferit atîta bucurie, iar copilaşii noştri au devenit mai fericiţi. Va mulţumim pentru ajutorul şi atenţia care ne-o daruiţi pe parcursul anului, înseamna mult pentru colectivul nostru, pentru că ne dă puteri şi credinţă să îngrijim şi educăm copiii din instituţia noastră”, a declarat directorul Centrului, Maria Ţăruş.

Centrul de plasament şi reabilitare pentru copiii cu vîrstă fragedă are la îngrijire circa 180 de copii orfani şi abandonaţi cu vîrsta de la o săptămînă pînă la 6 ani.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare