English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  CSCA-Rapid în finală

CSCA-Rapid în finală


CHIŞINĂU, Mai 15, 2012 - Echipa de fotbal „CSCA-Rapid” Ghidighici s-a calificat senzaţional în finala Cupei Moldovei la fotbal.

Fotbaliştii militari au ajuns în finală după un meci foarte dificil cu favorita acestei competiţii „Sheriff” Tiraspol. „CSCA-Rapid” a încasat un gol în propria poartă chiar în debutul reprizei secunde, însă, datorită insistenţei sale, ei au egalat scorul în minutul 88 printr-o lovitură superbă a mijlocaşului Alexandru Paşcenco. Mai multe goluri nici în timpul regulamentar, nici în cele două reprize suplimentare n-au fost înscrise. Soarta meciului s-a decis în timpul executării loviturilor de departajare, cînd eroul calificării a devenit portarul militarilor Vladimir Livşiţ, care a parat două lovituri de la 11 metri. 4-2 scor final al acestui meci istoric pentru echipa de fotbal a armatei.

În finală rapidiştii se vor întîlni cu o altă „surpriză” a competiţiei – „Milsami-Ursidos” din Orhei, care la fel de senzaţional a trecut în semifinală de „Dacia” Chişinău cu scorul de 5-4. În premieră finala se va disputa pe stadionul din Orhei la data de 27 mai.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

Marele Stat Major

Rețele de socializare