English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Cu drag, pentru copii

Cu drag, pentru copiiChişinău, 19 decembrie 2012 - Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a împărţit daruri de Crăciun copiilor de la Şcoala primară-grădiniţă din satul Negreşti, Străşeni, care, la rândul lor, l-au așteptat cu un program artistic.

„Ne-am gîndit ca în prag de Sărbători să fim alături de copii şi să le aducem un strop de fericire. Am mers cu daruri în mai multe şcoli din ţară şi sperăm că am reuşit să-i bucurăm pe cei mici”, a declarat Marinuţa. Directorul interimar al Şcolii primare-grădiniţă, Elena Ţurcan, a mulţumit pentru cadourile generoase şi a spus că în prezent în această instituţie de învăţămînt studiază circa 120 de copii, dintre care circa 45 fac parte din grupele de grădiniţă. „Copiii au rămas plăcut surprinşi de cadouri. Alături de ei, vă mulţumim şi noi pentru acest gest frumos făcut înaintea sărbătorilor de iarnă”, a spus Elena Ţurcan.

La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele consiliului raional, primarul de Străşeni şi Comandantul Centrului militar teritorial Străşeni.

Ulterior, ministrul Marinuţa a vizitat Centrul militar teritorial şi filiala Întreprinderii de Stat Centrul de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională din oraşul Străşeni, şi a discutat cu conducerea celor două instituţii despre proiectele realizate în anul curent şi cele care vor demara în 2013.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare