English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Daruri pentru copii de la Ministerul Apărării

Daruri pentru copii de la Ministerul ApărăriiCHIŞINĂU, 21 decembrie 2012 — Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, a primit astăzi colindători la sediul Ministerului, și, la rândul său, a mers cu daruri la elevii unei școli internat. Primii care au sosit cu colinda au fost copiii de la şcoala-gradiniţă nr. 152 “Pas cu pas” din Chişinău. Micuții au adresat urări de sănătate, belşug şi putere apărătorilor ţării. Colindătorii au interpretat un recital de cîntece şi poezii despre Crăciun şi Anul Nou. Vitalie Marinuța a ascultat cu atenţie ceata de colindători, la final le-a împărţit dulciuri și colaci, invitîndu-i şi la anul la Ministerul Apărării.

Tot astăzi Vitalie Marinuţa a vizitat Liceul tehnologic pentru copiii cu vederea slabă şi a împărţit copiilor cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ministrul le-a urat tuturor ca bucuria Crăciunului şi Revelionului să le aducă în suflet pacea şi lumina divină care ne fac mai puternici şi mai buni. „În ajunul Crăciunului, una dintre cele mai luminoase sărbători ale creştinătăţii, care marchează Naşterea Domnului şi în ajunul Anului Nou, îmi face plăcere să vă felicit pentru că sînteţi nişte copii minunaţi şi să vă doresc să aveţi parte alături de cei dragi şi apropiaţi de multă sănătate, fericire, un an mai bun şi împlinirea tuturor dorinţelor”, a spus Vitalie Marinuţa.

Și copiii de la şcoala-internat din Cahul au primit dulciuri din partea Ministerului Apărării. Cadourile au fost transmise de reprezentanţii Brigăzii de infanterie motorizată „Dacia” şi Centrului Militar Teritorial Cahul. De asemenea, oaspeţii le-au dăruit elevilor un televizor color.

Ministerul Apărării patronează şcoala-internat pentru copii cu deficienţe de auz din oraşul Cahul din anul 2003. Pentru familiarizarea copiilor cu obiectivele turistice ale oraşului Chişinău şi diversificarea odihnei de vară, Ministerul Apărării organizează anual pentru elevii din această instituţie excursii în capitală.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare