English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  „Fii alături de armata ta” – o premieră pentru Republica Moldova (VIDEO)

„Fii alături de armata ta” – o premieră pentru Republica Moldova (VIDEO)CHIŞINĂU, 1 septembrie 2013 – Ministerul Apărării a organizat, în premieră absolută, în parteneriat cu Centrul comercial „Shopping MallDova”, un show militar cu genericul „Fii alături de armata ta”, cu ocazia aniversării a XXII-a de la crearea Armatei Naţionale. Evenimentul, prezentat într-o concepţie modernă, dinamică şi inedită, a adunat peste 1000 de persoane.

Astfel, la intrarea principală în Centrul comercial, au fost instalate autovehicule miliare, iar în interior – expuse standuri cu echipament militar din dotarea unităţilor armatei, utilizat în misiuni naţionale şi internaţionale.

Vizitatorii au avut posibilitatea să vadă şi o expoziţie de drapele istorice şi de fotografie, „Armata ta”, realizată de plutonierul adjutant Vitalie Iovu.

Totodată, militarii Armatei Naţionale au prezentat un spectacol de muzică şi fanfară militară, au demonstrat exerciţii de mînuire a armamentului şi de luptă corp la corp.

La eveniment au participat circa 100 de militari din Batalionul cu Destinaţie Specială „Fulger”, Batalionul 22 de menţinere a păcii, Batalionul de Gardă, Batalionul Geniu ale Armatei Naţionale şi Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova.

Pentru mai multe fotografii de la eveniment accesați aici.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare