English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Doi sportivi ai Armatei Naţionale au încheiat evoluţiile la sanie şi biatlon la Olimpiada de iarnă

Doi sportivi ai Armatei Naţionale au încheiat evoluţiile la sanie şi biatlon la Olimpiada de iarnăChişinău, 10 februarie – Membrul Clubului Sportiv Central al Armatei, Bogdan Macovei, s-a clasat pe locul 36 în proba de sanie la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi. O altă reprezentantă a armatei, plutonierul major Alexandra Camenşcic a ocupat locul 84 în finala de biatlon sprint. 
 
După patru manşe la proba sanie, Bogdan Macovei a înregistrat un timp de 3 minute 36.366 secunde, fiind la o distanţă de peste nouă secunde de neamţul Felix Loch, care a devenit campion olimpic la proba respectivă.
 
Plutonierul major Alexandra Camenşcic, a încheiat proba de sprint 7,5 km cu timpul de 27 minute şi 37 de secunde, încheind clasamentul la proba respectivă de biatlon. Campioană Olimpică a devenit Anastasia Kuzmina, din Slovacia, care a înregistrat un timp cu şase minute şi 30 secunde mai bun decât sportiva noastră. Pe 15 februarie Alexandra va intra în concursul de schi fond.
 
Alţi doi sportivi moldoveni, tot reprezentanţi ai CSCA, plutonierul Victor Pânzaru şi Georg Linder, vor intra în concurs pe 15 şi, respectiv 16 februarie, la probele de schi fond şi schi alpin.
 
Republica Moldova este reprezentată la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi de patru sportivi, toţi membri al Clubului Sportiv Central al Armatei.
 
Persoană de contact: 

lt.maj. Maria Aramă, tel: 079524616

© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare