English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Transfer de autoritate la Ministerul Apărării

Transfer de autoritate la Ministerul ApărăriiCHIŞINĂU, 3 martie 2014 — Astăzi, la Ministerul Apărării, s-a desfăşurat ceremonia prilejuită de transferul de autoritate de la ex-ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, către ministrul interimar al Apărării, Igor Panfile.

La ceremonie au participat ofiţeri superiori din Marele Stat Major al Armatei Naţionale, de la Ministerul Apărăii şi comandanţi de unităţi militare.

Vitalie Marinuţa a mulţumit întregului efectiv al ministerului și colegilor din Armata Națională pentru sprijinul acordat în perioada mandatului de ministru al Apărării şi şi-a exprimat speranţa că toate acţiunile şi proiectele de modernizare, demarate în aceşti ani, vor avea continuitate. „Sînteţi o echipă consolidată, aveţi un obiectiv: să finalizaţi reformele şi să menţineţi încrederea cetăţenelor Republicii Moldova în instituţia de apărare a ţării”, a spus Vitalie Marinuţa.

La rîndul său, ministrul interimar al Apărării, Igor Panfile, a declarat că Vitalie Marinuţa a avut o contribuţie esenţială în dezvoltarea sistemului de securitate şi apărare şi este un reper de integritate pentru toţi cei care îl cunosc şi au muncit împreună cu el.

Vitalie Marinuţa a demisionat din funcţia de ministru al Apărării la 28 februarie curent. El a deţinut funcţia respectivă din 25 septembrie 2009.
 

Persoană de contact: 

lt.col. Diana Grădinaru, tel: 079704708


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare