English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Campionii mondiali la Taekwon-Do decoraţi de Ministrul Apărării

Campionii mondiali la Taekwon-Do decoraţi de Ministrul ApărăriiCHIŞINĂU, 8 august 2014 – Ministrul Apărării, Valeriu Troenco, a decorat cu distincţii ale Armatei Naţionale reprezentanţii Clubului Central Sportiv al Armatei, participanţi la campionatul Mondial de Taekwon-do, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ministerul Apărării.

Sportivii au fost distinşi cu Crucea „Pentru Serviciu Impecabil”, clasa III, medalia „În slujba Patriei”, gradul III şi insigna „Recunoştinţă”.

Valeriu Troenco a felicitat echipa de luptători pentru rezultatele excelente obţinute în cadrul campionatului, specificînd că ceea ce au realizat cei 9 performeri reprezintă un plus de imagine nu doar pentru Armata Naţională, ci și pentru întreaga ţară.

De notat că reprezentanţii Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA), membri ai lotului naţional al Republicii Moldova, au cîştigat 16 medalii la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF, desfăşurat în perioada 23-28 iulie curent, la Roma, Italia. Cei nouă sportivi militari au obţinut cinci medalii de aur, trei de argint şi opt de bronz.

La Campionatul Mondial la Taekwon-do ITF din acest an au participat 536 de sportivi din 33 ţări. Echipa Republicii Moldova a fost reprezentată la competiţie de 20 luptători, dintre care 9 din cadrul CSCA.

Persoană de contact:

Inga Nosatîi, stagiară, tel: 22 252 412


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare