English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Funcționalitatea unităților militare și capabilitățile operaționale ale Armatei Naționale în atenția deputaților din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică (video)

Funcționalitatea unităților militare și capabilitățile operaționale ale Armatei Naționale în atenția deputaților din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică (video)Comisia parlamentară securitate naţională, apărare şi ordine publică a efectuat miercuri, 8 aprilie 2015, o vizită de documentare la Brigada 2 Infanterie Motorizată a Armatei Naționale.

Membrii Comisiei au audiat Raportul privind funcționalitatea unităților militare și capabilităţile operaţionale ale Armatei Naţionale, precum și s-au documentat despre activitatea Brigăzii 2 Infanterie Motorizată a Armatei Naționale, dar și despre problemele cu care se confruntă în exercitarea atribuțiilor funcționale.

De asemenea, au fost audiate o serie de informații cu privire la dezvoltarea capabilităţilor operaţionale ale Armatei Naţionale.

În cadrul vizitei, membrii Comisiei au avut posibilitatea de a asista la prezentarea tehnicii militare a Batalionului 21 mecanizat al Brigăzii 2 Infanterie Motorizată.

Vizita a fost efectuată reieșind din Planul de activitate al Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică pentru anul 2015.

Sursa: http://www.parlament.md/Actualitate/Comunicatedepresa/tabid/90/ContentId/2090/Page/0/language/ro-RO/Default.aspx


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare