English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Sportivii CSCA au obținut cinci medalii la Campionatul de Tir

Sportivii CSCA au obținut cinci medalii la Campionatul de TirCHIȘINĂU, Noiembrie 26, 2011 – Sportivii Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA) au cîștigat cinci medalii la Campionatul deschis la tir, consacrat aniversării a 64-a de la fondarea Clubului Sportiv de Tir.

Potrivit antrenorului principal al CSCA, Svetlana Mocrieva, doi sportivi ai clubului - Vlad Bejenari și Ecaterina Răileanu - au devenit campioni la proba pușcă, ultima obținînd și titlul de maestru în sport la clasa internațională.

Medaliați cu argint au devenit Artiom Berezovschi, proba pistol, și Irina Andreeva, proba pușcă.

O altă sportivă a Clubului Sportiv Central al Armatei, Anastasia Jirițcaia, a fost premiată cu bronz la proba pușcă.

De menţionat că, în acest an, la Campionatul deschis la tir a participat şi o echipă din partea Federaţiei Române de Tir din Iași, România, în frunte cu antrenorul Mihai Axenti. Potrivit acestuia, ultima colaborare dintre cluburile sportive de tir moldoveneşti şi cele româneşti a avut loc în anul 1998. „Sper că federaţiile noastre vor colabora şi pe viitor în cadrul unor astfel de campionate”, a specificat Mihai Axinte.

La ediția din anul curent a Campionatului deschis la tir au participat 52 de tineri sportivi din cluburile şi şcolile sportive din Republica Moldova și România.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare