English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Transparența Decizională  Anunţurile privind organizarea consultării publice

Anunţurile privind organizarea consultării publice

Anunţurile privind organizarea consultării publice • Proiectul Legii pentru modificarea Legii nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor

  Anunţ: Ministerul Apărării iniţiază consultarea publică a proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor. Rrecomandările şi sugestiile pe marginea proiectului de lege, pot fi expediate în adresa Direcţiei juridice, dlui Veaceslav RĂCILĂ, pe suport de hîrtie şi în format electronic pe adresa de e-mail: veaceslav.racila@army.md, pînă în data de 10 aprilie 2017.

  Proiectul şi nota informativă se anexează.

  Persoana de contact/responsabil de informaţie: Veaceslav RĂCILĂ, Direcţia juridică, tel.25-23-86, e-mail: veaceslav.racila@army.md.

  Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor;
  Nota informativă la proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor.

   

 • Regulamentului cu privire la modul de comercializare a tehnicii militare speciale și de luptă, a armamentului și munițiilor aflate la balanța întreprinderilor

  Anunţ: Ministerul Apărării iniţiază consultarea publică a proiectul hotărîrii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de comercializare a tehnicii militare speciale și de luptă, a armamentului și munițiilor aflate la balanța întreprinderilor.

  Avizele, recomandările şi sugestiile pe marginea proiectului de lege, pot fi expediate în adresa Direcţiei juridice, dlui Veaceslav RĂCILĂ, pe suport de hîrtie şi în format electronic pe adresa de e-mail: veaceslav.racila@army.md, tel.25-23-86, pînă în data de 10 aprilie 2017.

  Proiectul hotărîrii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de comercializare a tehnicii militare speciale și de luptă, a armamentului și munițiilor aflate la balanța întreprinderilor
  Nota informativă

© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: aparat@army.md

Marele Stat Major

e-mail: secretariat@army.md

Rețele de socializare