English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Argint pentru Moldova la Campionatul Mondial de lupte libere

Argint pentru Moldova la Campionatul Mondial de lupte libereChişinău, 11 Septembrie 2012 — Sergentul Victor Ciobanu, reprezentantul Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA), a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de lupte libere, pentru juniori, care s-a desfăşurat în perioada 2-9 septembrie, în oraşul Pataia, Thailanda.

Sportivul în vîrstă de 20 ani a evoluat la categoria de 56 de kg şi a concurat cu reprezentanţi din Germania, Armenia, Coreea de Sud, Bulgaria şi Azerbaidjan.

Victor Ciobanu s-a clasat pe locul II, fiind devansat de sportivul din Azerbaidjan. Medalia de bronz a revenit reprezentanţilor Japoniei şi Bulgariei.

Potrivit şefului interimar al Clubului Sportiv Central al Armatei, Ionuţ Tănase, militarul Ciobanu este antrenat de către maestrul în sport Mihai Cucu. În luna iunie curent, sportivul a participat la Campionatul European de lupte libere, desfăşurat în Zagreb, Croaţia, unde a obţinut medalia de bronz.

Campionatul Mondial de lupte se desfăşoară anual. La ediția din acest an au participat 256 de sportivi din peste 56 de ţări.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Rețele de socializare