English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Mesajul ministrului Apărării Vitalie Marinuţa cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Mesajul ministrului Apărării Vitalie Marinuţa cu ocazia sărbătorilor de iarnă


Dragi ostaşi, salariaţi civili, funcţionari publici, subofiţeri şi ofiţeri, cadre militare în rezervă şi retragere, stimaţi membri ai familiilor,

Încheiem un an în care am muncit împreună pentru îndeplinirea obiectivelor asumate în faţa cetăţenilor Republicii Moldova şi în faţa partenerilor. A fost un an greu, dar la final pot să spun cu toată hotărîrea că a fost un an în care Armata Naţională şi-a făcut datoria faţă de ţară şi a demonstrat prin fapte concrete că are forţă şi determinare pentru a-şi îndeplini cu profesionalism misiunile constituţionale. Nu în zadar, sondajele de opinie la nivel naţional arată că Armata Naţională continuă să rămână în topul instituţiilor statale care se bucură de cea mai mare încredere din partea societăţii. În anul 2013 vom acţiona pentru continuarea procesului de transformare a armatei într-un instrument militar modern, credibil şi eficient. De asemenea, vom întreprinde noi demersuri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii efectivului militar, deoarece apărătorii ţării merită să aibă un trai mai bun.

Dragi camarazi,

În calitate de ministru al Apărării, sînt onorat să fac parte din aceeaşi echipă cu Dumneavoastră, pentru că reprezentaţi elita naţiunii şi sînteţi caracterele de care Republica Moldova are nevoie. Doresc să vă mulţumesc tuturor celor care aţi pus umărul la ridicarea prestigiului acestei instituţii, de la soldat la general, de la veteranul de război până la militarul în retragere sau rezervă.

Darurile pe care le-am împărţit în cadrul întîlnirilor din aceste zile cu cei mai trişti ca noi sau cu copiii Dumneavoastră sînt gesturi izvorîte din dorinţa noastră firească de a fi lîngă aproapele nostru şi de a aduce în suflete un strop de bucurie, un licăr de speranţă, de recunoştinţă şi preţuire.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Crăciunul şi Anului Nou, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez din inimă, Dumneavoastră şi celor care vă sînt dragi, multă sănătate, fericire, un an mai bun şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Sărbători fericite şi la Mulţi Ani!


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Rețele de socializare