English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Armata Naţională omagiază Femeia

Armata Naţională omagiază FemeiaCHIŞINĂU, 8 martie 2014 – Femeile militar şi angajatele civile ale Armatei Naţionale au fost omagiate în cadrul unei activităţi desfăşurate la Centrul de Cultură şi Istorie Militară, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Prezent la eveniment, şeful Marelui Stat Major, comandantul Armatei Naţionale, colonelul Igor Gorgan, a mulţumit femeilor pentru contribuţia adusă la îndeplinirea misiunilor şi executarea serviciului militar în cadrul unităţilor.

Totodată, colonelul Gorgan a conferit unui grup de femei grade militare şi a înmînat diplome de onoare. De asemenea, de Ziua Internaţională a Femeii şi pentru indici înalţi în executarea funcţiei, femeile militar şi angajatele civile ale Armatei Naţionale au primit premii băneşti.

Cu ocazia evenimentului, Centrul de Cultură şi Istorie Militară a prezentat un program artistic, cu participarea orchestrei prezidenţiale, ansamblului de muzică populară „Doina Armatei”, precum şi a interpreţilor de muzică uşoară şi populară din Republica Moldova.

De menţionat că în Armata Naţională activează în prezent peste 1300 de femei militar şi angajate civile.

Persoană de contact: 

maior Ala Diaconu, tel: 079115326


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare