English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Cei mai buni ostaşi în termen au fost trecuţi în rezervă

Cei mai buni ostaşi în termen au fost trecuţi în rezervă



CHIŞINĂU, 02 aprilie, 2014 — Cei mai buni militari în termen, încorporaţi în primăvara anului trecut, în Armata Naţională, au fost trecuţi în rezervă, în cadrul unei ceremonii desfăşurate în tabăra militară 142 din garnizoana Chişinău.

Prezent la ceremonie, colonelul Igor Gorgan, şeful Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, comandantul Armatei Naţionale, a înmînat diplome de onoare, certificate de apreciere şi scrisori de mulţumire celor 43 de ostaşi şi sergenţi. Totodată, şase soldaţi, care au obţinut rezultate înalte la pregătirea de luptă şi s-au evidenţiat prin disciplină exemplară, în timpul executării serviciului militar, au primit insigna „Militar eminent”.

Potrivit şefului Direcţiei personal din cadrul Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, colonelul Eduard Ohladciuc, pînă la finele lunii aprilie, alţi 540 de militari în termen urmează să fie trecuţi în rezervă.

Încorporarea tinerilor în serviciul militar în termen se desfăşoară de patru ori pe an, iar durata stagiului militar în Forţele Armate este de 12 luni.

Persoană de contact: 

maior Ala Diaconu, tel: 079115326


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare