English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Diplome de licență pentru absolvenţii programului de instruire cu frecvenţă redusă

Diplome de licență pentru absolvenţii programului de instruire cu frecvenţă redusăCHIŞINĂU, 27 iunie 2014 – Viceministrul Apărării, Aurel Fondos, a înmînat astăzi unui grup de ofițeri ai Armatei Naţionale diplomele de absolvire a Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, secția cu frecvență redusă.

Aurel Fondos a declarat că studiile respective vin să completeze şirul de realizări profesionale ale absolvenţilor, evidenţiind importanţa acestora în evoluţia carierei militare. „Aveţi în palmares ani de experienţă. Iată de ce studiile pe care le-aţi urmat la Academia Militară au reprezentat pentru dumneavoastră un curs amplu de perfecţionare în domeniul în care activaţi. Sînt convins că cei trei ani de muncă asiduă şi cercetare ştiinţifică vă vor fi utili în creşterea profesională”, a spus viceministrul Apărării.

Potrivit locotenent-colonelului Gheorghe Ţurcanu, şef Secţie management educaţional a Academiei Militare, la secţia cu frecvenţă redusă au studiat 78 de militari ai Armatei Naţionale. Aceştia sînt absolvenţi ai fostului Colegiu Militar „Alexandru cel Bun”, instituţie care în 2002 a fost transformată în institut militar, iar în final a obţinut statutul de academie militară.

Sursa a specificat că studiile au durat trei ani şi s-au încheiat cu susţinerea examenului de licenţă.

De menţionat că promoţia 2014 de absolvenţi ai programului de instruire cu frecvenţă redusă a Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” este o premieră pentru instituţia de învăţămînt.

Persoană de contact:

lt.maj. Maria Aramă, tel: 079524616


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare