English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  MESAJUL ministrului Apărării Vitalie MARINUŢA cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

MESAJUL ministrului Apărării Vitalie MARINUŢA cu ocazia Zilei Internaţionale a FemeiiDragele noastre femei,

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, sînt onorat să felicit toate femeile care fac parte din familia Armatei Naţionale. Profit de această ocazie ca să vă exprim admiraţia pentru faptul că în clipele grele, pline de nelinişte şi de încercări, daţi dovadă de o extraordinară putere sufletească, care poate fi comparată doar cu puterea dragostei voastre nemărginite. Deşi viaţa militară nu este dintre cele mai uşoare, reuşiţi să îmbinaţi nobila misiune de apărător al Patriei cu cea de mamă şi soţie grijulie. Pentru îndeplinirea conştiincioasă a obligaţiunilor de serviciu, competenţă, tărie de caracter şi devotament, vă mulţumesc şi mă închin pînă la pămînt.

Distinse doamne şi domnişoare,

Ştiu cît de importantă este pentru voi stabilitatea. Aveţi nevoie de stabilitate pentru a naşte şi educa copii sănătoşi. Ştiu cît de importantă este pentru voi încrederea în ziua de mîine pentru că vreţi să fiţi sigure că copiii voştri vor avea acces la studii de calitate şi vor obţine o slujbă bună în viitor. Totodată, ştiu cît de importantă este pentru voi pacea, pentru că nici o mamă nu-şi doreşte să-şi piardă copiii în război. Iată de ce, împreună cu membrii Guvernului R. Moldova, vom face tot ce ne stă în puteri pentru ca în ţara noastră să fie întotdeauna pace, stabilitate şi bunăstare, iar copiii noştri să aibă o viaţă mai bună.

Dragi femei,

În această zi de primăvară, vă urez multă sănătate, dragoste şi înţelegere din partea celor dragi, atenţie şi recunoştinţă din partea copiilor, linişte şi bunăstare în familiile Dumneavoastră, credinţă în bine şi numai primăveri în suflet. Va felicit şi vă doresc un 8 martie cît mai frumos.

  

Cu profund respect, ministrul Apărării Vitalie MARINUŢA

© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare