English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Sportivii CSCA au ocupat locul 90 şi 113 la Campionatul Mondial din Khanty- Mansiyask

Sportivii CSCA au ocupat locul 90 şi 113 la Campionatul Mondial din Khanty- MansiyaskCHIŞINĂU, Martie 10, 2011 - Biatlonista moldoveancă Alexandra Camenşcic, componentă a Clubului Sportiv Central al Armatei Naţionale (CSCA), a terminat pe locul 90 proba individuală de 15 km de la Cupa Mondială, desfăşurată la Khanty- Mansiyask, Rusia.

Şeful CSCA, Victor Belevici, a comunicat că Alexandra Camenşcic a terminat cursa cu un timp de 1 oră 5 minute şi 4 secunde, cu 17 minute şi 56 de secunde în urma câştigătoarei probei, suedeza Helena Ekholom. Locul doi a fost ocupat de germanca Tina Bachmann, iar locul trei de ucraineanca Vita Semerenko. La start au fost înscrise 101 sportive, iar la final au ajuns 93.

Potrivit sursei citate, sportiva CSCA a evoluat în această săptămână şi la proba de sprint -7,5 km, unde a încheiat pe ultimul loc, 102, cu un timp de 30:12.7.

Un alt titular al CSCA, care reprezintă Moldova la această etapă a Campionatului Mondial, este Victor Pînzaru. El a terminat cursa pe distanţa de 20 de km pe locul 113 din 123 de biatlonişti care au ieşit la start. Pînzaru a parcurs distanţa într-o oră, 3 minute şi 37 de secunde, la 15 minute şi 7 secunde de cîştigătorul Tarjei Boe din Norvegia. Din cele 20 de încercări sportivul CSCA a greşit 5 ţinte, ceea ce a constituit 5 minute de penalizare.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare