English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Newsroom  Noutăți  Expoziţia cu vînzare „Bucură copiii de Paşti”

Expoziţia cu vînzare „Bucură copiii de Paşti”CHIŞINĂU, Aprilie 20, 2011 - O compoziţie pascală din ouă încondeiate şi lumînări a fost procurată de ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, astăzi în cadrul expoziţiei cu genericul „Bucură copiii de Paşti”, vernisată la parterul Guvernului R. Moldova în ajunul sărbătorilor pascale.

“Am procurat această lucrare pentru împodobirea mesei de sărbătoare. Este o compoziţie originală care exprimă sentimentele celui care i-a dat viaţă”, a menţionat ministrul Marinuţa. „Munca copiilor cu dizabilităţi, orfani şi a celor care provin din familii social-vulnerabile trebuie apreciată. Copii sînt viitorul nostru şi trebuie să-i încurajăm pentru toate lucrurile bune, astfel încît ei să nu-şi piardă speranţa în viitor”.

Laurenţiu Druţă are 9 ani şi a vîndut ministrului Apărării compoziţia pascală din ouă încondeiate şi lumînări la preţul de 200 lei.

„Această compoziţie este de mare valoare. Mă bucur că ministrul Apărării şi-a oprit alegerea la ea şi-i doresc un Paşte fericit”, a spus Laurenţiu.

Expoziţia cu vînzare a lucrărilor confecţionate de copiii cu dizabilităţi, orfani şi a celor din familii social-vulnerabile a fost organizată de Consiliul Naţional pentru Protecţia Drepturilor Copilului. Expoziţia a inclus lucrări confecţionate din lemn şi ceramică, picturi, articole brodate, croşetate şi tricotate.

Scopul inaugurării expoziţiei cu vînzare „Bucură copiii de Paşti” este sensibilizarea societăţi privind problemele persoanelor cu handicap şi integrarea lor în societate.


© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare