English
 Romana
Ministerul Apararii
Acasă  Transparența Decizională  Anunţurile privind organizarea consultării publice

Anunţurile privind organizarea consultării publice

Anunţurile privind organizarea consultării publice • Programul de dezvoltare a fondului locativ de serviciu al Ministerului Apărării

  Programul de dezvoltare a fondului locativ de serviciu al Ministerului Apărării


  Proiect de Hotarire a Guvernului pentru aprobarea Programului de dezvoltare a fondului locativ de serviciu al Ministerului Apărării


  Nota informativa
  Anunt:Ministerul Apararii iniţiază, începînd cu 14.05.2010 consultarea publică a proiectului hotărîrii Guvernului“ pentru aprobarea Programului de dezvoltare a fondului locativ de serviciu al Ministerului Apărării”. Recomandările pe marginea proiectului de decizie, supus consultării publice, pot fi expediate pînă la 20.06.2010, în adresa dn-lui Dascalescu Afanasie, la numărul de telefon 252 046 sau pe adresa sos.Hincesti, nr. 84 (Direcţia cazare si constructii).
 • Proiectul de ordin al Ministrului apărării "Despre aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare şi retrogradare a categoriilor de calificare militarilor prin contract ai Armatei Naţionale"

  Ministerul Apărării iniţiază, începînd cu data de 23 august 2010 consultarea publică a proiectului de ordin al Ministrului apărării „Despre aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare şi retrogradare a categoriilor de calificare militarilor prin contract ai Armatei Naţionale”.

  Recomandările pe marginea proiectului de ordin, pot fi expediate pînă pe data de 16 septembrie 2010 în adresa dl. Alexandru Roman, pe adresa electronică: alexandru.roman@army.md, la numărul de telefon 252-132 sau pe adresa mun. Chişinău MD-2021, şos. Hînceşti 84, Ministerul Apărării, Direcţia management resurse umane.

  Proiectul de ordin al Ministrului apărării „Despre aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare şi retrogradare a categoriilor de calificare militarilor prin contract ai Armatei Naţionale”, nota informativă şi alte materiale suplimentare sînt disponibile pe pagina web a Ministerului Apărării (www.army.md).
  ORDIN Despre aprobarea Regulamentului cu privire la modul de acordare şi retrogradare a categoriilor de calificare militarilor prin contract ai Armatei Naţionale
  Nota informativa
  Tabelul divergenţilor

   

© 2011 Ministerul Apărării.
Toate drepturile rezervate.

Infocentru

Ministerul Apărării

e-mail: cancelariama@army.gov.md

Marele Stat Major

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Rețele de socializare