English
 Romana
Ministerul Apararii
Home  Newsroom  News  Organizarea managementului resurselor de personal pentru apărare pe principii de integritate

Organizarea managementului resurselor de personal pentru apărare pe principii de integritateCHIŞINĂU, 21 mai 2014 – Ministerul Apărării desfăşoară, în perioada 20 – 22 mai curent, atelierul de lucru cu genericul „Organizarea managementului resurselor de personal pentru apărare pe principii de integritate” (Integrity in defense personnel management).

Evenimentul, organizat în colaborare cu Diviziunea Afaceri Politice şi Politici de Securitate a Alianţei Nord-Atlantice şi Centrul de la Geneva pentru Controlul Democratic asupra Forţelor Armate, are ca scop abordarea problemei integrităţii în domeniul managementului resurselor umane.

Agenda seminarului cuprinde subiecte cu privire la evaluarea riscurilor de corupţie în procesul de selectare a cadrelor şi încorporare în serviciul militar în termen, măsuri anticorupţie în procesul de selectare a militarilor pentru operaţiuni de menţinere a păcii, precum şi prevenirea conflictelor de interese şi corupţiei în Forţele Armate.

La eveniment participă specialişti din opt ţări ale lumii, reprezentanţi ai Diviziunii Afaceri Politice şi Politică de Securitate, Cartierul General NATO şi ai Centrului de la Geneva pentru Controlul Democratic asupra Forţelor Armate (CDFA). Republica Moldova este reprezentată la acest atelier de către experţi ai structurilor a căror activitate are tangenţe cu sistemul de securitate şi apărare, precum şi de reprezentanţi ai ONG-urilor locale.

„Organizarea managementului resurselor de personal pentru apărare pe principii de integritate” face parte din seria de ateliere de lucru desfăşurate în acest an în Republica Moldova, în contextul Programului NATO de consolidare a integrităţii în sectorul de securitate şi apărare (Building Integrity Initiative - BII).


© 2011 Ministry of Defense.
All rights reserved.

Resources

Ministry of Defense

e-mail: cancelariama@army.gov.md

General Staff

e-mail: cancelaria.msm@army.md

Social Media